Termékbiztonság

“A Smile Makers célja, hogy mosolyt varázsoljon az arcodra, éppen ezért fontos a számunkra, hogy ne kelljen a termékbiztonság vagy a minőség miatt aggódnod. Biztos lehetsz benne, rengeteg energiát fektettünk egy olyan eszköz kialakításába, amely valószínűleg a leghalkabb és a legbiztonságosabb a piacon.

Valamennyi termékünk rendkívül sima, bőrbarát szilikonból készült, amelyet at FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet) hagyott jóvá. Emellett sem a termékek, sem csomagolásuk nem tartalmaz ftalátokat.

A Smile Makers mosolyfakasztókat a világ vezető elektronikai márkái mellett, statikus töltéstől mentes környezetben gyártják. Minden hiper-szuper korszerű. Olyan mérnökök dolgoztak a Smile Makers kidolgozásán, akik a Gillette elektromos borotváit és a Braun Oral-B fogkeféit is kifejlesztették. Amikor éppen nem a Smile Makers-nek dolgoznak, a Nike és a Bang & Olufsen látja el őket munkával.”

Jól hangzik? Igen, ez nagyon jól. Nagyon meglepődnénk, ha találnál még egy olyan vibrátort, ami a mi mércéinkhez közelít.