Jogi nyilatkozat

Biztonsági tudnivalók a használatra nézve

Bízunk benne, hogy vásárlóink józan eszükre hallgatva használják majd termékeinket. Ám mivel bizonyos országok jogrendszereiben nem elég a józan ész, de az unalmas, kevesek által értett jogi szövegre is szükség van, ha tetszik, ha nem, az alábbiakban kénytelenek vagyunk sokkal világosabban fogalmazni, mint ahogy azt mi – és valószínűleg te is – szeretnénk. Kitartást – akkor is, ha egyértelmű az, amit mondunk.

Termékeink csak nők számára készültek. Igazán liberálisak vagyunk, és támogatjuk a szexualitás minden formáját, de a férfiakat, illetve a közös játékokat keresőket arra kérjük, hogy forduljanak más márkákhoz.

Termékeinket csak a klitorisz és a vagina izgatására tervezték, más testrészeken nem használhatók rendeltetésszerűen.

A Francia és a Tűzoltó csak a csikló izgatására szolgál, behatolásra nem.

A vaginális behatolásra alkalmas termékeket (csak a Milliomos és a Teniszedző) nem szabad túl mélyen benyomni. Kérjük, figyelj arra, hogy a terméket erősen tartsd meg, és csak a végét helyezd be. Ha bármilyen kényelmetlenséget érzel, azonnal állj le.

Minden használat előtt ellenőrizd, hogy a termék tiszta, sérülésmentes legyen, és a kupak szorosan fel legyen csavarozva.

  • A terméket minden használatot követően mosd meg meleg vízzel.
  • Ne használj olyan terméket, amelyen a szilikon láthatóan sérült.
  • Ne használd a terméket, ha a kupak nem csavarozható fel szorosan.

Ha a vibrálás rendszertelen, vagy ha a termék szokatlan hangokat hallat, azonnal hagyd abba a használatát. Ha a termék működésében bármilyen szokatlant észlelsz, kérjük, fordulj hozzánk a customercare@ramblinbrands.com e-mail címen.

Amint azt az oldal egy másik pontján megjegyeztük, termékeink gyártása közben törekszünk a legmagasabb sztenderdek követésére, amit vibrátormárka gyártásánál bárhol a világon követnek. Biztosak vagyunk benne, hogy helyes használat esetén és a fentiek betartása mellett a Smile Maker csak mosolyt fakaszt.

Korhatár

A Smile Makers márka és a webhely tartalma kizárólag felnőtteknek szól. Sem közvetlenül, szóban, sem pedig közvetett módon, termékeinken vagy vizuális eszközeinken keresztül nem próbálunk meg kapcsolatba lépni 18 év alatti személyekkel.

Ha ellátogatsz erre a webhelyre vagy megvásárolod a termékeinket, elfogadod, hogy 18 évesnek vagy idősebbnek kell lenned. Elfogadod továbbá, hogy ezt a weboldalt és a terméket nem osztod meg 18 év alatti személlyel, illetve a terméket nem adod el 18 év alatti személynek.

Szellemi tulajdonjogok / Tartalom

A Smile Makers márka, ide értve a márkanevet, a logókat, a termékkaraktereket és a termékdizájnt, illetve minden más, ezen az oldalon, a terméken és a termékcsomagoláson található vizuális anyag, valamint maga a termék a Ramblin’ Brands Limited bejegyzett tulajdona. A termék jogosulatlan reprodukálása vagy újraforgalmazása tilos, és büntetőjogi következményekhez vezethet. A fentiekben felsorolt anyagok törvénybe ütköző vagy jóvá nem hagyott másolása és használata bármilyen más szerveren vagy helyen, illetve közzététele, reprodukálása, forgalmazása vagy kereskedelmi használata hangsúlyozottan tilos.

Ha nem kereskedelmi célú reprodukáláshoz szeretnél képeket kapni, kérjük, fordulj hozzánk a corporate@ramblinbrands.com címen.