Információ

Helló szépség!

A hálószobádban bárminek nevezheted a fantáziádból előhívott barátot. Az élvezet intenzitásának csak a képzeleted szabhat határt – légy hát kreatív, engedd szabadjára a fantáziád, és érezd jól magad. Ha a lelked mosolyog, kívülről is mosolyt sugárzol.
És nincs a világon ennél fantasztikusabb.
Játsszunk hát!

Használati utasítások

Nyugodtan használhatod a Smile Makers termékedet a zuhany alatt vagy a fürdőkádban is – tökéletesen vízálló.

Tisztítás

Használat előtt és után mindig ellenőrizd, hogy a Smile Makers eszköz tökéletesen tiszta legyen. Tisztításhoz használj tiszta vizet és szappant majd alaposan öblítsd le. Egy tiszta törölközővel vagy szöszmentes törlővel töröld szárazra.

Síkosítók használata

Ha Smile Makers terméket síkosítóval használnád, a vizes alapúakat javasoljuk, mivel a szilikon alapú síkosítók hatására a termék elszíneződhet. Soha ne használd masszázsolajjal vagy bőrápoló krémekkel.

Higiénia

Higiéniai okokból ne használd a készüléket másokkal közösen.

Tárolás

Kérjük, hogy a Smile Makers terméket pormentes helyen tárold.

Biztonság

Smile Makers termékedet ne érje nap túl hosszú ideig. Soha ne tedd ki magas hőnek (>50˚C).

Ügyfélszolgálat

Ha a termék nem indul, ellenőrizd, hogy az elemet megfelelően helyezted-e be, és nem merült-e le. Biztonság kedvéért próbáld ki egy új elemmel. Ha a probléma nem oldódik meg, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a customercare@ramblinbrands.com címen – örömmel segítünk!

A termék és a környezet

Biztonsági figyelmeztetés

A Smile Makers eszközök gyártásakor nagyon szigorú biztonsági normákat követünk. Termékeinket a világ néhány legismertebb és legmegbízhatóbb felhasználói elektronikai márkái mellett gyártják.
Büszkék vagyunk a gyártás minőségére, valamint az egyes komponensek és minden egyes termék szigorú tesztelésére.

Néhány említésre méltó szempont:

Biztonságos
Rendkívül sima, tökéletesen biztonságos szilikont használunk, amelyet az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerbiztonsági Felügyelet) hagyott jóvá.
Ftalátmentes
Sem a Smile Makers termék, sem a csomagolás nem tartalmaz ftalátokat.
Független szervezet által jóváhagyott
A termékeket független szervezetek tesztelték és hagyták jóvá az EMC direktívának megfelelően (2004/108/EC), és megfelel a WEEE 2002/96/EC és RoHS 2002/95/EC szabályozásoknak.
Fontos számunkra a környezetvédelem és a hulladék csökkentése. Az elemek idővel veszítenek energiájukból, ezért nem csomagoltunk elemet a termék mellé.
A környezet védelme érdekében kérünk, hogy a terméket élettartama lejártával ne a háztartási hulladékba dobd ki. Használd az elektronikai hulladékok leselejtezésére kijelölt, megfelelő gyűjtőpontokat.