Biztonságosak ezek a termékek?

Nincs számunkra fontosabb a termékbiztonságnál és a minőségnél. A Smile Makers gyártásánál olyan magas biztonsági normákat követünk, amilyenekről a szexjátékszerek gyártásában korábban nem is hallottak. Ugyanazokat a biztonsági és minőségi szabványokat követjük, amelyeket a legkorszerűbb felhasználói elektronikai termékek esetében követnek. Ismereteink szerint nincs még egy szexjátékszer, amely ugyanilyen biztonsági és minőségi színvonalon készülne. Éppen ezért termékeinket nem más szexjátékszerekkel, hanem a világ legismertebb és legelismertebb fogyasztói elektronikai márkáival együtt gyártják.

Büszkék vagyunk a gyártás minőségére és a minőségellenőrzésre. Beszállítóink kiválasztásakor ugyanazokat a kritériumokat követjük, amelyeket a világ legnagyobb fogyasztói termékeket gyártó vállalatai is követnek. Minden komponenst szigorú teszteknek vetünk alá a biztonság, minőség és tartósság tekintetében, mielőtt a Smile Maker eszközökben használnánk őket. A komponenseket minden új szállítmány esetében, folyamatosan ellenőrizzük. A gyártás végeztével a kész terméket szintén teszteknek vetjük alá.

Minden Smile Maker mosolyfakasztó vízálló, és az FDA által jóváhagyott, bőrbarát szilikonból készül. A szilikont ugyanattól a beszállítótól szerezzük be, amelytől a világ vezető gyógyászati segédeszköz-gyártóinak némelyike is vásárol. Sem termékeink, sem csomagolásuk nem tartalmaz ftalátokat.

Termékeink esetében független teszteket is végeznek, és rendelkezünk a regionális szabályozásoknak megfelelő tanúsítványokkal. Az Európai Unión belül történő forgalmazáshoz például termékeinket független teszteknek vetették alá, és az EMC direktívának megfelelően (2004/108/EC) CE jelzéssel minősítették. A Smile Makers betartja az Európai Unió veszélyes anyagok korlátozására vonatkozó irányelvét (RoHS) is.

Ha bármilyen további kérdésed van a Smile Makers termékek biztonságosságával kapcsolatban, kérjük, fordulj hozzánk a customercare@ramblinbrands.com címen.

Posted in: General